Бетоникс - бетон в харькове

Главная/

17.01.2012
Інформація про емітента АТ "Бетонікс".16.01.2012р. у зв`язку з виробничою необхідністю, на підставі рішення єдиного Акціонера АТ "Бетонікс" прийнято рішення про зміну складу посадових осіб емітента.

Інформація про емітента АТ "Бетонікс".16.01.2012р. у зв`язку з виробничою необхідністю, на підставі рішення єдиного Акціонера АТ "Бетонікс" (Товариство складається з однієї особи)  прийнято рішення про зміну складу посадових осіб емітента:

-  звільнено з посади Голови Наглядової Ради Товариства Кацубу Олександра Володимировича, (паспортні дані не зазначаються у зв`язку з ненаданням згоди фізичною особою). Володіє часткою у розмірі 100,00% статутного капіталу Товариства. На посаді перебував з 27.09.2010р. по 16.01.2012р. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає;

-  призначено на посаду Голови Наглядової Ради Товариства безстроково Кацубу Наталію Іванівну (паспортні дані не зазначаються у зв`язку з ненаданням згоди фізичною особою). Часткою у статутному капіталі Товариства не володіє. Інші посади, які обіймала особа: Комерційний директор ТОВ "Восток-цемент". Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає.



Читать другие статьи...